En trevlig helg

Trots regnet i dag får man väl ändå säga att helgen varit bra.
Besökte Biskopshagen i fredags kväll i sällskap med Magnus S. Biskopshagen är ett naturområde i absolut närhet till Ringhals kärnkraftverk i Väröbacka och ett stycke fin natur som västkusten har att erbjuda.
De andra bilderna kommer från lördagens utflykt då frugan, svärfar och undertecknad for till Alphems arboretum i Floby, MC-museet i Falköping samt Odensberg. Tappen i Odensberg är inte stor men är rätt häftig ändå tycker jag. Är man det minsta intresserad av trädgård, träd och buskar är Alphems arboretum ett måste. Denna park är anlagd under åren 1903-1953 av lantbrevbäraren Frans Johan Gegerfeldt och är verkligen ett litet paradis.
Att mellan dessa platser besöka Falbygdens ost samt äta trerätters lunch på Kurorten Mösseberg med efterföljande promenad på berget, är inte fel det heller. 🙂
Till sist har jag en liten önskan riktad till er som har tips om var man kan hitta gamla bensinmackar, ni får ni gärna höra av er.

/Peo

 

Det här inlägget postades i Kust, Landskap, Natur och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En trevlig helg

 1. Masa skriver:

  Hej!

  Kanonbilder, jag gillar djupet du alltid får till i dina bilder.
  Favorit är bilden ”stillhet”.

  /Magnus

  • Peo skriver:

   Tackar, vänligt sagt som vanligt!
   Bilden du nämner var ju en av de som tog lite längre tid att ta, för att vara exakt 164 sekunder. Under sådana förhållande krävs det mycket ”stillhet” för att inte få skakiga bilder 🙂

   • Peo skriver:

    Hmm, feltänkt av mig, det är den blåa liggande bilden med klippan som sträcker sig ner mot vattnet som är den med så lång slutartid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *